spot_img
29.5 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăAnalizeCiolacu despre declarațiile liderului grupului UDMR: Nu îți permit să vii cu...

Ciolacu despre declarațiile liderului grupului UDMR: Nu îți permit să vii cu un asemenea discurs și a doua zi să discutăm ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

-

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seară că vor exista repercusiuni la adresa UDR după discursul liderului de grup al UDMR din Camera Deputaților, Csoma Botond.

”Săptămâna trecută, liderul grupului UDMR a avut un discurs în Cameră mai mult decât provocator. Ardealul e pământ românesc, unde conviețuiesc și unguri, și evrei. E de neacceptat atitudinea grupului UDMR, mai ales că în acest moment face parte din coaliția de guvernare. Nu poți să te plângi că e o atitudine anti-maghiară. Suntem cel mai tolerant popor din lume. Din punctul meu de vedere, dl președinte Kelemen Hunor ar trebui să-i ceară liderului de grup să-și ceară scuze public. Vor exista, sunt convins, consecințe politice, chiar și de dialog între noi ca lideri politici. Nu îți permit să vii cu un asemenea discurs și a doua zi să discutăm ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. (…) Presupun că vom avea o discuție nu știu dacă împreună cu UDMR în coaliție. Dar liderul grupului PSD va avea o reținere în a lucra și a comunica cu liderul UDMR din Camera Deputaților”, a spus Ciolacu în cadrul unei emisiuni la România TV.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img