spot_img
16.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăALEGERI 2020Ciolacu despre alegerile locale: Decontul este al meu personal şi mi-l asum...

Ciolacu despre alegerile locale: Decontul este al meu personal şi mi-l asum în totalitate

-

Obiectivul social-democraţilor la alegerile locale este să rămână în continuare cel mai mare partid politic din România, a declarat Marcel Ciolacu sâmbătă, după congresul în care a fost ales preşedintele PSD, şi a adăugat că în cazul unui scor slab, el va fi cel care va deconta acest lucru.

- Reclama -

„Obiectivul principal la alegerile locale este să avem cei mai mulţi aleşi locali, pentru că alegerile locale sunt primele, la fel cum avem şi acum, cu alte cuvinte să rămânem, în continuare, cel mai mare partid politic din România. În ceea ce priveşte decontul, decontul este al meu personal şi mi-l asum în totalitate”, a afirmat Ciolacu, întrebat care este obiectivul partidului la alegerile locale şi parlamentare şi cine va deconta un eventual scor slab la alegeri.

El a arătat că partidul care va câştiga localele va câştiga şi parlamentarele.

„A zis ceva domnul Stănescu, nu ştiu dacă l-aţi urmărit, eu l-am urmărit: jucăm pe teren propriu, iar cine câştigă localele va câştiga şi parlamentarele”, a spus Ciolacu. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...