spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: De o săptămână sunt mesaje că PNL nu ar mai fi...

Ciolacu: De o săptămână sunt mesaje că PNL nu ar mai fi de acord cu organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie

-

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seara, că de o săptămână sunt mesaje că PNL nu ar mai fi de acord cu organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie.

- Reclama -

„De o săptămână sunt mesaje că nu mai sunt de acord cu alegerile. Presupun că iarăşi au sondaje de opinie, pentru că toate deciziile pe care le ia Guvernul Orban le ia în funcţie de sondajele de opinie. Dacă nu vor ieşi din logica politică, România se va îndrepta cu capul în perete, atât în ceea ce priveşte pandemia, cât şi economic”, a spus Ciolacu la Antena 3.

În opinia liderului social-democrat, a fost „o greşeală imensă” când preşedintele României a refuzat un guvern de uniune naţională şi a venit cu un guvern minoritar, ‘guvernul său’. „Acum vedem efectele. Una ar fi fost să fie toate forţele politice reprezentate în Guvern, toţi specialiştii să tragem în aceeaşi direcţie şi toţi să comunicăm aceleaşi lucruri către români. Răul este deja făcut”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD susţine că nu există nicio comunicare instituţională între PSD şi PNL.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...