spot_img
30.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Criminali! Asta sunteți! De când ați fost puși de Iohannis la...

Ciolacu: Criminali! Asta sunteți! De când ați fost puși de Iohannis la conducerea României ați știut doar să dați din gură, doar să aruncați responsabilitatea pe alții, doar să promiteți iluzii

-

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a catalogat drept ”criminali” pe liberali și cei din USR PLUS după incendiul de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

- Reclama -

”Criminali! Asta sunteți! De când ați fost puși de Iohannis la conducerea României ați știut doar să dați din gură, doar să aruncați responsabilitatea pe alții, doar să promiteți iluzii. Nimic concret! 12 incendii și zeci de decese în spitalele de la Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balș și, acum, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța- toate în guvernarea Dreptei. Miniștrii PNL și USR ai Sănătății, Tătaru, Voiculescu și Mihăilă, plus premierul Cîțu – voi sunteți principalii vinovați pentru toate dramele la care asistăm. Românii mor zilnic pentru că tot anul voi, PNL și USR, v-ați certat pe bani și pe funcții!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img