spot_img
28.9 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăPoliticaCiolacu: Cîţu a refuzat scăderea TVA, propusă chiar de furnizorii de utilităţi,...

Ciolacu: Cîţu a refuzat scăderea TVA, propusă chiar de furnizorii de utilităţi, în schimb a alocat bani pentru primarii PNL

-

Premierul Florin Cîţu a refuzat scăderea TVA, propusă chiar de furnizorii de utilităţi, în schimb a alocat bani pentru primarii PNL, susţine liderul PSD, Marcel Ciolacu.

- Reclama -

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul Cîţu a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilităţi. În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres! Coaliţia a amânat la nesfârşit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcţiile lor de la TVR şi RRA. Nici măcar astăzi, când românii sunt asaltaţi de facturi aberante la gaze şi energie, Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: ZERO #soluţii pentru a proteja populaţia!”, a scris Ciolacu, marţi, pe Facebook.

- Advertisement -

El a amintit că PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniţi concret şi substanţial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie.

„Chiar mâine, în prima şedinţă a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută şi votată. Şi aplicată de îndată, nu la Paştele cailor când vrea Florin Cîţu!”, a adăugat preşedintele PSD.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img