spot_img
30.6 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăPoliticaCiolacu: Cea mai mare calitate a lui Florin Cîţu este că poate...

Ciolacu: Cea mai mare calitate a lui Florin Cîţu este că poate să mintă fără să aibă nicio reţinere

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că cea mai mare calitate a premierului Florin Cîţu este că poate să mintă fără să aibă nicio reţinere.

- Reclama -

„Cea mai mare calitate a lui Florin Cîţu este că poate să mintă fără să aibă nicio reţinere (atunci când spune că românii o duc din ce în ce mai bine şi că a crescut puterea de cumpărare – n.r.). Avem cea mai mare inflaţie din Europa, avem cel mai mare deficit bugetar din Europa, avem cel mai mare deficit de cont curent din Europa, avem cea mai mare diferenţă de balanţă comercială din Europa, ne apropiem către cea mai mare datorie externă al unui stat al UE. Capitalul românesc e la cel mai mic nivel. Vinzi companiile româneşti pe nimic. Toate aceste lucruri, la manual, pas cu pas duc la pierderea suveranităţii României ca stat. (…) Cred că FMI e la uşa noastră, va veni FMI şi Comisia Europeană şi vor decide cum ne încadrăm din nou în parametrii europeni şi în acordurile semnate„, a spus Ciolacu duminică la Antena 3.

- Advertisement -

El a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să recunoască public că guvernul său „este o catastrofă”.

„Acest an de guvernare este pierdut. Rectificarea – se iau 3 miliarde de la pensii şi se duc în fondul de rezervă al prim-ministrului. Un singur om şi-a mai permis să facă acest lucru – Orban când a mutat banii în fondul de rezervă ca să cumpere primarii de la PSD să candideze la PNL. Acum a venit Cîţu pe aceeaşi schemă patentată de domnul Orban în care ia bani în fondul de rezervă ca să cumpere primarii, să câştige alegerile în PNL”, a afirmat acesta. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img