spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeCiolacu, către primarul USR al Bacăului: Îl invit în Piaţa Victoriei, să...

Ciolacu, către primarul USR al Bacăului: Îl invit în Piaţa Victoriei, să vină DNA să ne ia. Poate să îl ia şi pe Vlad Voiculescu, cu miliardul de la vaccinuri. Poate să o ia şi pe Clotilde Armand. Au o pepinieră deja consacrată. PSD e mic copil

-

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă primarul de la USR al Bacăului, Lucian Stanciu Viziteu ar trebui să demisioneze, în contextul în care chiar el a anunţat că este suspect într-un dosar legat de un apartament de serviciu în care a locuit o angajată a primăriei.

„Noi am avut o decizie foarte clară la PSD ţinând cont şi de greşelile pe care le-a făcut PSD. Nu am nicio reţinere să o spun. Niciun parlamentar nu a intrat pe listele PSD dacă era trimis în judecată. Există prezumţia de nevinovăţie, dar există şi o percepţie publică şi când intri în politică trebuie să îţi asumi acest lucru. Când eşti trimis în judecată, de obicei e bine să faci pasul nu neapărat înapoi, un pas în lateral. Nu sunt judecător, nu sunt magistrat, nu am comentat şi nu o să comentez niciodată nicio decizie a unui magistrat atâta timp cât voi fi persoană publică, indiferent de părerile mele personale. Sunt ale mele şi le ţin pentru mine. După ce nu o să mai fiu persoană publică presupun că o să îmi permit să fac acest lucru cu Dragoş, cu prietenul meu, la o cafea”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută, sâmbătă la Bacău.

- Advertisement -

Liderul PSD a mai spus că „pe domnul Viziteu îl invit în Piaţa Victoriei, unde să vină DNA să ne ia”.

„Parcă aşa era. Sau cine nu sare, nu ştiu, nu am reţinut toate versurile.Poate să îl ia şi pe domnul Voiculescu, cu miliardul de la vaccinuri. Poate să o ia şi pe doamna Clotilde. Au o pepinieră deja consacrată. PSD e mic copil”, a completat Ciolacu.

Pe 12 martie, primarul Bacăului Lucian Daniel Stanciu-Viziteu a anunţat că, alături de alţi angajaţi, este suspect într-un dosar legat de un apartament de serviciu în care a locuit o angajată a primăriei. Ziarul de Bacău relatează că dosarul în care primarul este suspect a fost deschis de DNA ca urmare a unei anchete a publicaţiei, care a dezvăluit cum o angajată, membră USR, ocupă un apartament al Primăriei de peste 100 mp în centrul oraşului, deşi are buletin de Bacău.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img