spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăALEGERI 2020Ciolacu către PNL și USR: UNANIMITATE, loserilor!!!

Ciolacu către PNL și USR: UNANIMITATE, loserilor!!!

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi, după decizia CCR referitoare la Avocatul Poporului, că judecătorii au confirmat, în unanimitate, ”că PNL şi USR au pus la cale un abuz îngrozitor şi au atacat însăşi esenţa statului de drept”. ”Veţi vedea şi reacţiile externe pe acest subiect”, a afirmat Ciolacu.

- Reclama -

”UNANIMITATE, loserilor!!! CCR a confirmat azi, în unanimitate, că PNL şi USR au pus la cale un abuz îngrozitor şi au atacat însăşi esenţa statului de drept! La sesizarea PSD, Avocatul Poporului a fost repus în drepturi, spre disperarea lui Cîţu, Orban, Barna şi a restului găştii anti-corupţilor de carton”, a scris, marţi, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta a salutat decizia Curţii care ”consolidează astfel poziţia acestei instituţii în apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti faţă de abuzurile puterii”.

”Am văzut însă că Orban şi Barna deja continuă delirul şi vor o nouă procedură de revocare a doamnei Renate Weber. Chiar nu mai au niciun pic de raţiune! Nu-şi dau seama că orgoliul lor prostesc va pune România în cea mai proastă poziţie în faţa întregii Europe! Îi somez să renunţe la aceste manevre sinucigaşe, care fac un rău enorm ţării! Mă bucur că Avocatul Poporului este în măsură să-şi reia exercitarea deplină a atribuţiilor sale. La câte abuzuri pregăteşte această guvernare, Renate Weber va avea mult de lucru în continuare… sper că va începe cu OUG privind tăierea alocaţiilor şi cu OUG privind privatizarea sănătăţii”, a mai scris Ciolacu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...