spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: Bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete...

Ciolacu: Bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice!

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de „vendete politice”.

- Reclama -

„Bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice! În loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti – parc auto corespunzător care să asigure siguranţa şi confortul călătorilor, dar şi condiţii mai bune de muncă, directorii lui Nicuşor Dan au ‘rezolvat’ problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societăţii de transport bucureştene. Solicit autorităţilor responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situaţiei create de o administraţie incompetentă, dar revanşardă”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că răzbunarea nu rezolvă siguranţa transportului zilnic a sute de mii de oameni şi nici lipsa condiţiilor decente de transport aşteptate de locuitorii Capitalei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...