spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeCiolacu, atac la Iohannis și Aurescu: In toată politica externă noi am...

Ciolacu, atac la Iohannis și Aurescu: In toată politica externă noi am dormit pe bancheta din spate a Europei

-

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a avut o reacţie dură, vineri, la Sălaj, referitor la eşecul intrării ţării noastre în Schengen, el afirmând că ”nu poţi să ai pretenţii de a fi jucător regional când până acum în toată politica externă noi am dormit pe bancheta din spate a Europei” şi să ai pretenţii şi să constaţi eşecuri pe care nu le numeşti eşecuri. ”S-a terminat perioada amatorismului la nivel central”, a mai spus liderul PSD.

”Mie, personal, Marcel Ciolacu, cu PSD, cu colegii mei, (…) nu mi-este frică de nimic. Eu nu vreau să ne plângem. Eu vreau ca din acest an să schimbăm registrul şi să spunem clar care e drumul românilor şi a României. Nu poţi să ai pretenţii de a fi jucător regional când până acum, toată politica externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei. Nu poţi să ai pretenţii şi să constaţi eşecuri pe care nu le numeşti eşecuri, că: Domn doctor, cum a decurs operaţia?! Excelent, reuşită operaţia, dar pacientul a decedat! Cam aşa e cu Schengen”, a spus Ciolacu. 

- Advertisement -

El a precizat că ”trebuie să avem o politică coerentă şi să fim respectaţi”.

”Nu putem realiza acest lucru decât dacă suntem uniţi, chiar din familii politice diferite. S-a terminat perioada amatorismului la nivel central”, a mai afirmat Ciolacu. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img