spot_img
28 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Aștept raportul Guvernului pe pensiile speciale

Ciolacu: Aștept raportul Guvernului pe pensiile speciale

-

Marcel Ciolacu a precizat că ministrul Muncii Marius Budăi a informat, în şedinţa de luni a conducerii PSD, cu privire la faptul că urmează să vină un raport al Băncii Mondiale privind pensiile speciale şi a adăugat că aşteaptă o informare din partea Guvernului cu privire la acest proiect de lege, deoarece a fost asumat de către Executiv. Liderul PSD a mai spus că jalonul din PNRR privind pensiile speciale trebuie îndeplinit, iar aceste aspecte trebuie rezolvate pentru a închide discuţia odată pentru totdeauna.

„Pensiile speciale, am discutat şi astăzi cu domnul ministru Budăi. După cum bine ştiţi, a trecut un proiect legislativ perin Guvern, acum este la Parlament, dar a mai venit un raport şi urmează să mai vină un raport de la Banca Mondială, după ce au avut nişte discuţii la Comisie. Cred că cel mai corect, în acest moment, este să vedem aceste rapoarte, dacă trebuiesc făcute  modificări la legea deja trecută prin Guvern sau nu. Aştept din partea Guvernului să ni se facă o informare, ca şi preşedinte al Camerei, după ce aceste rapoarte vin la Guvern”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni la Parlament.

- Advertisement -

El a reiterat că aşteaptă raportul Guvernului privind pensiile speciale.

„Eu nu vreau să răspund la nicio speculaţie. Eu aştept raportul venit din partea Guvernului, pentru că Executivul şi-a asumat acest proiect de lege şi e normal să îmi transmită toată informaţia pe care o au de la Banca Mondială. Haideţi să ştim foarte clar – acest jalon trebuie îndeplinit, trebuie închisă odată pentru totodeauna această discuţie cu privire la pensiile speciale. Legea, în schimb, cred că cu toţii, noi politicienii ne-am jucat prea mult timp”, a explicat Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img