spot_img
6.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: ANAF a început să-şi facă treaba şi să colecteze aproape de...

Ciolacu: ANAF a început să-şi facă treaba şi să colecteze aproape de ţinta asumată

-

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, că ANAF a început să-şi facă treaba şi să colecteze aproape de ţinta asumată, astfel că în luna octombrie colectarea veniturilor a ajuns la un nivel record de 40 de miliarde de lei. Premierul a mai spus că a elimina evazioniştii care fură zeci de miliarde an de an este cheia pentru a obţine fondurile necesare şi pentru creşterile de pensii, şi pentru educaţie, şi pentru sănătate şi a precizat că anul viitor nu vor fi taxe noi.

”Din punctul meu de vedrere, în sfârşit, instituţiile statului încep să arate determinare împotriva celor care fraudează banii românilor. Iar a elimina evazioniştii care fură zeci de miliarde an de an este cheia pentru a obţine fondurile necesare şi pentru creşterile de pensii, şi pentru educaţie, şi pentru sănătate”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

- Advertisement -

El a continuat: ”Am spus foarte clar că anul viitor nu vor fi taxe noi. Vreau un singur lucru, în schimb, vreau să-şi plătească taxele şi cei care nu plăteau până acum, cei care fraudau statul şi care fură din sănătatea, educaţia şi pensiile românilor”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img