spot_img
31.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeCiolacu: Am văzut că comenta astăzi, pe la Brăila, că inspectorul general...

Ciolacu: Am văzut că comenta astăzi, pe la Brăila, că inspectorul general al învăţământului a fost înlocuit de către domnul Cîţu pentru că ar ţine cu Orban. Vă daţi seama unde a ajuns această cretinitate în Partidul Naţional Liberal!

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat, duminică seară, la dezvăluirile lui Ludovic Orban care a reclamat că inspectorul şcolar general al judeţului Brăila a fost schimbat din funcţie pe motiv că îl susţine pe el pentru funcţia de preşedinte al PNL. „Vă daţi seama unde a ajuns această cretinitate în Partidul Naţional Liberal! Noi nu mai vorbim acuma că au venit şi-i schimbă pe PSD-işti. Se schimbă între ei”, a afirmat Ciolacu în acest context.

- Reclama -

„Am văzut că comenta astăzi, pe la Brăila, că inspectorul general al învăţământului a fost înlocuit de către domnul Cîţu pentru că ar ţine cu Orban. Vă daţi seama unde a ajuns această cretinitate în Partidul Naţional Liberal! Noi nu mai vorbim acuma că au venit şi-i schimbă pe PSD-işti. Se schimbă între ei. Eu ştiu că domnul Iohannis a fost inspector general. Deci dacă domnul Iohannis nu ar fi ţinut cu Cîţu, cum face acum, ar fi ţinut cu Orban, Cîţu l-ar fi schimbat din funcţie. Poate domnul Iohannis se trezeşte totuşi şi vede ce face guvernul său şi intervine”, a afirmat Ciolacu, la Antena 3.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...