spot_img
25.9 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Adevărata creștere economică e de 1,9%. Cu alte cuvinte, cam cât...

Ciolacu: Adevărata creștere economică e de 1,9%. Cu alte cuvinte, cam cât avea alcoolemia Cîțu când l-au prins la volan în SUA

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu îl contrazice pe Florin Cîțu, care s-a lăudat cu o revenire a economiei cu 13,6% față de anul trecut, marcat de restricțiile anti-COVID-19, ceea ce a determinat o contracție.Președintele PSD l-a ironizat pe premier, pentru faptul că acesta s-a raportat la un interval irelevant, în care economia a fost pusă pe „pauză” de guvern, în contextul crizei COVID. De asemenea, Ciolacu a făcut referire la vechile incidente ale lui Cîțu din SUA.

- Reclama -

„Avem o creștere economică de 13,6%, comparând anul 2021 cu anul 2020, când știți că ne-au ținut în case ca să poată să fure pe la Unifarm sute de milioane. Există dovezi, există rapoarte ale Curții de Conturi. Adevărata creștere economică e de 1,9%. Cu alte cuvinte, cam cât avea alcoolemia Cîțu când l-au prins la volan în SUA”, a declarat Ciolacu, pentru B1 TV, în emisiunea moderată de către Silviu Mănăstire.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img