spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăAnalizeCiolacu, acuzat de blat în Parcul Cireșarii

Ciolacu, acuzat de blat în Parcul Cireșarii

-

Domnule Președinte PSD, Marcel Ciolacu, Vă solicit 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐮𝐧𝐞𝐭̦𝐢 𝐜𝐚𝐩𝐚̆𝐭 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐮𝐢 𝐜𝐢𝐫𝐜 𝐢𝐞𝐟𝐭𝐢𝐧 𝐥𝐚 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐭𝐚𝐭̦𝐢 𝐞𝐱𝐩𝐥𝐨𝐚𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜 de care aveți nevoie pentru alegerile din 2024, în Sectorul 1, dar și în întreg Bucureștiul. Vă reamintesc faptul că 𝐛𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐢̂𝐧𝐝𝐮𝐫𝐚̆ 𝐟𝐫𝐢𝐠𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐬𝐞 iar 𝐠𝐮𝐧𝐨𝐚𝐢𝐞𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐚𝐝𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 la tot pasul.E vremea să 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐭𝐚𝐭̦𝐢 𝐣𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐮𝐥𝐢𝐬𝐞 și să 𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐢𝐚𝐭̦𝐢 𝐫𝐞𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐝𝐮𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐝𝐨𝐚𝐦𝐧𝐞𝐢 𝐂𝐥𝐨𝐭𝐢𝐥𝐝𝐞 𝐀𝐫𝐦𝐚𝐧𝐝, primar al Sectorului 1, aveți numărul necesar de semnături, afirmă pe Facebook fostul ministru PSD Liviu Pop.

Același lucru îl puteți face și în cazul primarului capitalei, Nicușor Dan. Înteleg înfrățirea tacită ce are ca punct comun 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐂𝐢𝐫𝐞𝐬̦𝐚𝐫𝐢𝐢, însă nu în acest 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐬 bazat pe 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐞 𝐦𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐧𝐞 stă nivelul de trai și de confort al bucureștenilor, sunt necesare soluții concrete. De asemenea, vă solicit să 𝐧𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐦𝐢𝐬̦𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐢𝐧𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐚̆ prin dublele funcții pe care le au unii membri ai Partidului Social Democrat. Știți foarte bine că în 2012, deși nu am fost membru al PSD, dar am facut parte din guvern, am demisionat din funcția de conducere a F.S.L.I.. Acest lucru ar trebui să fie o regulă, astfel încât mișcarea sindicală să rămână autentică, nu compromisă de interese politice. 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢𝐮𝐥 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐫𝐞𝐭𝐞, 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐞. România are nevoie de soluții. Nu de jocuri de culise și de interese meschine, mai spune Pop.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...