spot_img
24.4 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeCiolacu acuză: Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar...

Ciolacu acuză: Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricţii tot mai severe

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că organizarea Congresului PNL cu 5.000 de oameniîntr-o singură sală, deşi infectările cu SARS-CoV-2 au explodat, reprezintă un „afront uriaş” la adresa românilor.

- Reclama -

„Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricţii tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect şi mai puţină încredere în guvernanţi”, a scris Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că, anul trecut, PSD a organizat congres online în pandemie şi „a făcut eforturi uriaşe să respecte toate prevederile legale”.

„Am redus masiv numărul de delegaţi; am folosit mai multe spaţii interioare şi exterioare din ţară conectate prin internet; am stat mai puţin de 20 de persoane în aceeaşi sală. Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată ţara. În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18,00 sau 20,00, iar Cîţu, Orban, Gorghiu şi Rareş Bogdan au un singur gând – cum să numere voturile. Restul ţării a reînceput să numere zilnic morţii de COVID”, a adăugat Marcel Ciolacu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...