spot_img
24.2 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeCiolacu: A fost luată o decizie la Consiliul Politic Naţional al PSD...

Ciolacu: A fost luată o decizie la Consiliul Politic Naţional al PSD ca pentru nicio funcţie de secretar de stat sau membru al unui Cabinet, al unui demnitar, să nu mai fie persoane care fac cumul de pensii speciale

-

Marcel Ciolacu, preşedfintele PSD, a anunţat marţi că a fost luată o decizie la Consiliului Politic Naţional al PSD ca pentru nicio funcţie de secretar de stat sau membru al unui Cabinet, al unui demnitar, să nu mai fie persoane care fac cumul de pensii speciale.

- Reclama -

Întrebat după şedinţă despre cumulul pensie salariu în noul Executiv, preşedintele PSD a anunţat că s-a luat o decizie, în cadrul Consiliului Politic Naţional, ”ca pentru nicio funcţie de secretar de stat sau membru al unui Cabinet, al unui demnitar, să nu mai fie persoane care fac cumul de pensii speciale”.

”Este deja o decizie luată în interiorul PSD”, a spus el, precizând că ”este o decizie politică care se aplică indiferent că ai fost, eşti sau vei fi”. Marcel Ciolacu a mai spus că se lucrează la noul program de guvernare al viitorului Executiv.

”Ştiu că echipele de la PSD şi PNL au început să creioneze viitorul program de guvernare. Am convenit cu domnul preşedinte actual prim-ministru, Nicolae Ciucă, preşeidntele PNL, ca după ce definitivăm programul de guvernare şi lista de miniştri vom veni în faţa dvs şi vom expune fiecare dintre noi priorităţile pe care le avem în programul de guvernare”, a spus Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img