spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăDezvaluiriCine sunt liderii români care au transmis mesaje de felicitare Partidului Comunist...

Cine sunt liderii români care au transmis mesaje de felicitare Partidului Comunist Chinez cu prilejul celui de-al 19-lea Congres

-

Lideri de stat şi de guvern și ai unor partide și organizații străine au trimis mesaje, în aceste zile, P.C.Chinez, urând succes Celui de-al 19-lea Congres Național al acestuia. Printre aceștia se numără şi lideri din România și Republica Moldova, transmite Radio China.

- Reclama -

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), președintele Camerei Deputaților din România, Liviu Dragnea, a arătat în mesajul său că PSD apreciază rolul decisiv al P.C.Chinez în impulsionarea dezvoltării economice și a progresului social. El este convins că sub conducerea P.C.Chinez, China va obține realizări și mai remarcabile în urmărirea prosperității statului și a fericirii poporului.

Victor Ponta, lider al Partidului Pro România, fost premier român, a trimis și el un mesaj conducerii P.C.Chinez.

Președintele Partidului Socialiștilor (PSRM) din Republica Moldova, Zinaida Grecianii, a afirmat în mesaj că sub conducerea P.C.Chinez, China se află printre marile puteri ale lumii, situându-se în primele rânduri la nivel global în multe domenii. El speră că relațiile dintre cele două partide vor cunoaște o nouă dezvoltare și vor înregistra și mai multe rezultate.

Președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a remarcat că rezoluția pe care o va trece Congresul marchează intrarea într-o nouă etapă de dezvoltare a cauzei socialiste cu specific chinezesc, a P.C.Chinez și a întregii societăți chineze. Acest congres reprezintă un mare eveniment nu doar în China, ci şi pe plan internațional. Roadele Congresului vor avea într-o mare măsură, o influență profundă asupra dezvoltării Chinei și evoluției situației internaționale, mai spune Radio China.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...