spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinCine minte mai frumos despre Ucraina? CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

Cine minte mai frumos despre Ucraina? CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Bătrânica cu borcanul de castraveți care a distrus drona kaghebistă dintr-o aruncătura din cot, baba și moșul care au alungat niște soldați ruși care vroiau să le fure și taie porcul, tancurile rechiziționate de romii ucrainieni.

Belirea armatei ruse are loc în fiecare minut, secundă… Rușii sunt praf și pulbere, zic analiștii români și occidentali.

Frumos! Dar ucrainienii fug cu milioane din țară, unii și cu milioane de euro/dolari. Deci cine sunt năpăstuiții în povestea asta? Dacă mă uit la tv pricep că ar trebui să plâng, de fapt, de mila soldaților ruși alergați și batjocoriți pe unde sunt prinși.

Ceva din propagandă îmi scapă. Pe cine să plâng?

Clar nu pe Putin și nici pe oligarhii lui. În nici un caz pe tipa aia cu fitnessul care a luat cu zâmbetul pe buze 2 milioane lei vechi de la un românaș într-o benzinărie și s-a cazat la Hilton. Pe nemți care au băgat bulioane de euro în Nord Stream 2 să ia gaze de la ruși și acum or să plătească dublu la americani? Până la ăilalți mă doare cămașa de pe mine, adică Românica și Basarabia.

Înțeleg că suntem bine, prețurile au scăzut, facturile le plătește Dandana, totul e perfect. Slava Ucraina! Amin!

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...