spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasămareCine este senatoarea PNL căreia venitul de parlamentar nu îi ajunge de...

Cine este senatoarea PNL căreia venitul de parlamentar nu îi ajunge de coafor și legătura cu Gigi Becali

-

Senatoarea PNL Steliana Vasilica Miron a devenit celebră după ce a făcut sâmbătă mai multe declarații controversate pentru Evenimentul Zilei, afirmând că salariul de parlamentar nu îi ajunge nici de coafor.

- Reclama -

Senatoarea Steliana Vasilica Miron s-a nascut in data de 18 februarie 1977. Absolventa a Facultatii de Drept Romano-Americana, Universitatea Bucuresti, din anul 2009 Steliana este avocat al Baroului Suceava. În 2012, Steliana Miron a devenit Senator de Suceava din partea PPDD. Vasilica Steliana Miron a devenit parlamentar prin duplicarea mandatului în colegiul nr. 1, câstigat de candidatul USL Neculai Bereanu cu 59,97% dintre voturile valabil exprimate. Steliana Miron a obtinut 7.155 de voturi, reprezentând 15,54% dintre voturile valabil exprimate în colegiul nr. 1. 

In noiembrie 2013 cei de la „Gazeta Sporturilor” scriau ca Vasilica Steliana Miron visa sa ajunga în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal. Vasilica Steliana Miron si-ar fi încercat norocul la FC Botosani si la Ceahlaul Piatra-Neamt, insa sefii celor doua cluburi au refuzat-o.

În februarie 2014 s-a înscris în PNL. Asta după ce cu doar o săptămână înainte anunțase că nu pleacă din PP-DD. „Eu rămân aici, la PPDD. Rămân ultima, să sting lumina”, afirma Miron.  Iar în ianuarie 2014 declara că ar putea prelua conducerea Partidului Noua Generație a lui Gigi Becali.  ”Noi suntem foarte buni prieteni, vorbim săptămânal la telefon şi mi-a mai propus şi altă dată acest lucru, dar am considerat că este o glumă. Acum aştept un nou telefon, cu o propunere concretă şi în acest caz detaliile preluării vor fi stabilite de avocaţii noştri”, a declarat Miron. Întrebată câţi membri mai are în prezent PNG-CD, senatoarea a spus că nu ştie exact, dar crede că „măcar un milion de fani Steaua tot are”. La aceea vreme, Gigi Becali se afla în închisoare. 

De alfel datorită bunelor relații cu Gigi Becali, senatoarea a fost să îl angajeze din închisoare la cabinetul său parlamentar. 

În septembrie 2014, Vasilica Miron, a făcut o solicitare pentru angajarea lui Gigi Becali la cabinetul senatorial al acesteia. “Cererea am depus-o abia mercuri la Administrația Națională a Penitenciarelor, cât și la Penitenciarul Jilava. Eu am solicitat să mi desemneze un număr de 3-5 persoane aflate în executarea unei pedepse private de libertate care să îndeplinească o serie de condiții: experiență politică, eventual lider de partid, o experiență parlamentară, ca membru în parlamentul european sau în parlamentul național, și consider că acest contract, dacă va fi încheiat de prestări servicii să fie benefic pentru ambele părți”.

 

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...