spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriCine este șeful din TVR care l-a cenzurat pe Cioloș din cauză...

Cine este șeful din TVR care l-a cenzurat pe Cioloș din cauză că nu l-a numit consul

-

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a reacţionat, duminică, pe Facebook, la decizia televiziunii publice de a amâna difuzarea interviului cu premierul Dacian Cioloş, pe motiv că este campanie electorală, ea precizând că ”dublul standard al TVR are o motivaţie privată, potrivit gurilor rele din TVR, şi anume că unuia dintre şefii obişnuiţi cu sinecuri nu i-a fost aprobată candidatura la un post mult râvnit de Consul General”.

- Reclama -

Gorghiu nu a precizat numele celui în cauză, dar dintre șefii din TVR unul a mai fost numit consul. Este vorba de Claudiu Lucaci numit în timpul guvernului Adrian Năstase consul la Los Angeles.

Consulii sunt numiți prin decizie a Guvernului.

Lucaci a mai vrut în ultimii ani să fie consul la New York și Marsilia, dar a ratat aceste numiri.

”TVR rămâne, din păcate, prin deciziile şefilor săi fideli PSD, blocată în promiscuitate profesională, oricât de mult ar încerca să se spele la faţă. Vine un moment când şefimea susţinută are de dat înapoi pentru toţi anii în care administraţia pesedistă le-a acoperit pierderile şi lipsa de profesionalism. Acum, îl cenzurează pe Dacian Cioloş pe motiv că este în campanie, dar îl lăsa pe Victor Ponta să îşi etaleze nestingherit «meritele»”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Preşedintele PNL arată că Dacian Cioloş nu este candidat şi nu e membru de partid, spre deosebire de Ponta care, ”în 26 octombrie (2014 – n.r.) când a fost la TVR era şi una şi alta”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...