spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriCine e soția sodomizată a unuia din cei mai mari dezvoltari imobiliari...

Cine e soția sodomizată a unuia din cei mai mari dezvoltari imobiliari din București și Ilfov: Membră MISA și expertă în arta sexului. Soțul a fost arestat 30 de zile. Femeia a avut o relație cu manelistul Cristi Ioniță

-

Irina Popescu, soția afaceristului Mihai Bizu, a trecut prin clipe grele weekend-ul trecut, când vacanța la Mamaia s-a transformat în cel mai negru coșmar ar ei. Femeia a fost atacată de soțul ei din senin, în urma unui scandal. Acesta ar fi lovit-o cu capul de jacuzzi și ar fi încercat să o înece sub privirile prietenilor care încercau să aplaneze conflictul, scrie wowbiz.ro.

- Reclama -

Mai mult a sodomizat-o. Irina Popescu a fost supusă unor pervesiuni greu de imaginat, motiv pentru care a doua zi a luat un taxi și a plecat la București unde s-a dus la poliție. Soțul a fost arestat pentru 30 de zile.

Irina Popescu este o înfocată practicantă de yoga, face parte din MISA, organizația lui Gregorian Bivolaru.

În 2012, presa tabloidă titra că Irina Popescu este expertă în belly-dance (dans din buric) și a luat cursuri de tantra yoga, arta sexului, la Paris. În acel an ea a rupt gura târgului pentru relația amoroasă pe care o avea cu Costi Ioniță, artistul fiind invidiat pentru că și-a găsit o iubită expertă într-ale amorului.

Irina Popescu a mai avut o relație de patru ani cu omul de afaceri Teodor Pop, un apropiat al lui Bivolaru, pe care l-a cunoscut tot la cursurile de yogga.

Tânăra a declarat pentru Click! în 2012 că l-a părăsit din cauza violenței.

Mihai Bizu este unul dintre cei mari dezvoltatori imobiliari din București și județul Ilfov. Acesta a ridicat până acum zeci de blocuri, în Popești Leordeni, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, IMGB și comuna Chiajna.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...