spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriCine e în spatele dosarului Black Cube

Cine e în spatele dosarului Black Cube

-

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir lansează o informație bombă, la scurtă vreme după ce judecătorii Tribunalului București i-au ridicat, miercuri, definitiv, controlul judiciar în dosarul Black Cube.
Astfel, potrivit fostului colonel, cei care ar fi orchestrat dosarul Black Cube împotriva sa ar fi fostul director operativ al SRI, Florian Coldea, ex-șefa DNA, Laura Kovesi și actualul șef al SPP, Lucian Pahonțu, scrie Inpolitics.

Într-o înregistrare video postată pe Facebook imediat după decizia magistraților, Dragomir explică faptul că formulează respectiva acuzație abia acum tocmai pentru că a redevenit un om lipsit de constrîngeri impuse de justiție, anunțînd, totodată, că va face tot posibilul pentru ca dosarul să-și urmeze cursul pînă la capăt.  ”Din momentul acesta, nemaiavând nicio restricție și măsură preventivă, credeți-mă că mă voi lupta ca un leu pentru ca acești trei oameni să fie trași la răspundere pentru faptele lor și pentru că m-au arestat în acest dosar politic. Practic, DIICOT-ul a ascultat niște infractori și a căzut de “papagal”, ca să o spun foarte clar, în acest dosar” a spus fostul ofițer.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img