spot_img
26.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăAnalizeCIA la inamicul venezuelean

CIA la inamicul venezuelean

-

Preşedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a afirmat joi la televiziunea naţională că a primit un agent al CIA în timp ce ţara sa este supusă sancţiunilor americane şi că el nu se fereşte niciodată să critice „imperialismul american” şi pe „gringos”, notează AFP conform Agerpres.

- Reclama -

„Primesc în fiecare zi două-trei delegaţii din toată lumea (…) Până şi oameni de la CIA vin să mă vadă. Zilele acestea cineva a venit să mă vadă. Ştiaţi asta, nu?”, a afirmat cu ironie Nicolas Maduro.

Potrivit unei informaţii publicate de un site de urmărire a zborurilor la începutul lunii decembrie, un avion ce ar fi fost „utilizat” de CIA a zburat în Venezuela, ceea ce a alimentat reţelele sociale.

„Nu am de gând să vă povestesc ce ne-am spus. Ei sunt cei care au dezvăluit întâlnirea. (…). Ei nu se ţin de cuvânt. Ei spun +Avem o întâlnire secretă+ şi apoi o fac publică”, a spus şeful statului, acuzându-l pe James Story, ambasadorul SUA pentru Venezuela (cu sediul în Columbia) că a dat informaţii despre întâlnire.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...