Christoph Daum ACUZAȚII HALUCINANTE: Majoritatea presei distruge fotbalul românesc

0
21

Majoritatea presei, cu susţinerea unor personaje de pe aici, distruge fotbalul românesc, a declarat antrenorul naționalei Christoph Daum pentru lead.ro.

Potrivit Prosport.ro, Daum susţine că obiectivul său a rămas neschimbat, deşi Răzvan Burleanu a declarat că selecţionerul are misiunea de a construi o echipă pentru EURO 2020. Antrenorul german se plânge însă de atmosfera ostilă în care este nevoit să lucreze:

„Situaţia nu s-a schimbat, e aceeaşi. Trebuie să ne calificam în Rusia 2018 şi trebuie să ne îmbunătăţim calităţile. Există o anumită parte a presei care ne critică în orice situaţie, chiar dacă învingem. Critica face parte din fotbal, dar cred că e important să ne identificăm cu fotbalul, cu România, cu aceşti jucători pe care îi avem. Nu voi vorbi despre sentimente. Prefer să vorbesc despre fapte şi realităţi. Realitatea e că majoritatea presei, cu susţinerea unor personaje de pe aici, distruge fotbalul românesc. Nu văd nicio viziune, doar negativism, nu se dă nicio mână de ajutor, doar se distruge imaginea fotbalului romanesc”, a declarat Christoph Daum pentru Lead. ro.