spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăAnalizeChina: Europa suportă mari costuri politice, economice și sociale, SUA culeg roade....

China: Europa suportă mari costuri politice, economice și sociale, SUA culeg roade. Comercianții americani de arme sărbătoresc cu șampanie, iar industria alimentară și energetică din SUA înregistrează profituri enorme. Guvernul de la Washington a admis doar 12 refugiați ucraineni în Martie

-

Purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Wang Wenbin, a declarat că de la izbucnirea conflictului Rusia-Ucraina, în timp ce Europa suportă mari costuri politice, economice și sociale, Statele Unite ale Americii culeg roade. Comercianții americani de arme sărbătoresc cu șampanie, iar industria alimentară și energetică din SUA înregistrează profituri enorme. Mai mult, guvernul de la Washington a admis doar 12 refugiați ucraineni în luna Martie a.c, transmite Radio China.

- Reclama -

Oficialul chinez a adăugat că faptele dovedesc că sancțiunile impuse nu reprezintă o metodă de rezolvare a conflictului, nici alimentarea cu arme nu ajută la realizarea păcii, conflictele îndelungate având consecințe grave. Europa ar putea să suporte costuri chiar mai mari, iar lumea se va confrunta cu o criză energetică și alimentară. În același timp, comercianții de arme, gaze și petrol vor profita de pe urma crizei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img