spot_img
8.7 C
București
sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăAnalizeChina către SUA: Vedeți-vă de inflația gravă și de" frecventele violențe armate"

China către SUA: Vedeți-vă de inflația gravă și de” frecventele violențe armate”

-

Remarcile politicienilor americani, care calomniază legile și legislația din Hong Kong, care atacă nerezonabil politicile Chinei în Hong Kong, amestecându-se în afacerile interne și suveranitatea Chinei, trebuie să înceteze, a declarat Zhao Lijian, purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, în legătură cu un articol semnat și publicat de președintele Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, transmite Radio China.

- Reclama -

China își exprimă nemulțumirea și opoziția fermă. Ambasada Chinei în SUA și Biroul Comisarului Ministerului Afacerilor Externe în Hong Kong au respins remarcile avansate de Pelosi. Autoritățile Regiunii Administrative Speciale Hong Kong au emis un comunicat în care se arată că reținerea unor persoane de către poliția din Hong Kong reprezintă o acțiune legală, în conformitate cu legea.

În aceste condiții, China solicită politicienilor americani să își vadă de treburile proprii, în loc să se preocupe de afacerile din Hong Kong, ținând seamă de inflația gravă, situația Covid-19 care a cauzat moartea a peste un milion de americani și frecventele violențe armate, a mai declarat Zhao Lijian.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img