spot_img
18.6 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizeChiar dacă UK are cea mai mare inflație din ultimii 40 de...

Chiar dacă UK are cea mai mare inflație din ultimii 40 de ani, premierul britanic spune că „preocupările economice” nu ar trebui să ducă la o pace cu Rusia

-

Aliaţii Ucrainei trebuie să sprijine Kievul ferm şi pentru o lungă perioadă de timp dacă nu vor să vadă „agresiunea” triumfând în Europa cum nu s-a mai întâmplat de la Al Doilea Război Mondial, a estimat sâmbătă premierul britanic, Boris Johnson, citat de AFP.

- Reclama -

Ţările care sprijină Ucraina în faţa invaziei ruse trebuie să-şi păstreze calmul şi să se asigure că Kievul are „rezistenţa strategică pentru a supravieţui şi, în cele din urmă, a învinge”, a scris el într-un articol de opinie publicat de Sunday Times.

În pofida unui nivel al inflaţiei nemaiîntâlnit de 40 de ani şi creşterii preţurilor la carburanţi în Regatul Unit, Boris Johnson a subliniat că preocupările economice nu ar trebui să ducă la o soluţionare grăbită a conflictului.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...