CHEIA remanierii

0
55
Paul Stanescu, presedintele consiliului judetean Olt, soseste la o sedinta a conducerii PSD, in Bucuresti, marti, 21 octombrie 2014. Reuniunea conducerii centrale a partidului are loc în conditiile în care deputatul Viorel Hrebenciuc, pe al cărui nume a fost făcută cerere de încuviintare a arestării preventive, si-a dat demisia, în cursul diminetii, din Parlament. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că a finalizat evaluarea privind îndeplinirea programului de guvernare, care nu a fost făcută în funcţie persoane, menţionând că la Comitetul Executiv Naţional al partidului va fi o decizie „combinată” în privinţa remanierii guvernamentale – în funcţie de program şi de susţinerea politică.

Dăncilă a adăugat că nu a fost stabilită data CExN, însă într-o săptămână trebuie luată o decizie.

„Nu vă pot da nume, evaluarea s-a făcut în funcţie de măsurile din programul de guvernare. Eu prezint evaluarea, dar trebuie să am un vot şi din punct de vedere politic, am să văd care este părerea şi susţinerea pe care o va avea fiecare din partea CEX. Eu nu pot să spun acum: vor pleca un număr de atâţia miniştri, vor rămâne atâţia. Va fi o decizie care se va lua combinat – evaluare în funcţie de program şi susţinere politică. Vom avea o discuţie pe fiecare minister în parte. Nu am stabilit încă data. În acelaşi timp cred că este necesar ca într-o săptămână să avem o decizie”, a precizat Dăncilă.