spot_img
9 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăhighlightCheia afacerilor lui Cristi Bîgiu: Cherchez la femme!

Cheia afacerilor lui Cristi Bîgiu: Cherchez la femme!

-

Cristi Bîgiu, președintele CJ Buzău, reținut sâmbătă după amiază de procurorii DNA după un flagrant de luare de mită, a avut parte în luna septembrie de două divorțuri. Primul de partidul care l-a propulsat șef al județului-PNL, al doilea un divorț în familie. Pe plan local, Bîgiu este cunoscut ca un mare cuceritor. De altfel, presa locală s-a ocupat de multe ori de aventurile lui Cristi Bîgiu. Ca și în alte cazuri și în acesta: Cherchez la femme!”.

imagine1-loredana-urse-duta

- Advertisement -

Presa locală a scris că în acest caz ar fi vorba de Loredana Urse Ducă (foto), șefa de cabinet a președintelui CJ. Jurnaliștii buzoieni au observat că averea familiei șefei de cabinet a crescut mult în ultimul an. „Un restaurant, o sală modernă de sport, dar şi mai multe limuzine şi o vilă se află în posesia acestora, iar vacanţele de lux le petrec departe de ochii curioşilor”,  scria presa locală.  Jurnaliștii buzoieni indicau și o pistă de urmărit: „Una dintre cele mai simple metode de a spăla banii este prin declararea unor încasări uriaşe de la restaurantele sau terasele deţinute. Fie şi de mâna a doua, localurile reprezintă un paravan perfect pentru a justifica nişte bani obţinuţi dubios şi care nu pot fi justificaţi. Inclusiv familia Duţă deţine o cârciumioară, prin care se mai justifică ceva bani. Nu ştim exact cam ce încasări au aceştia de pe urma restaurantului, dar este greu de crezut în aceste vremuri că un local poate asigura un trai de lux.”

imagine-2-loredana-urse-duta

- Advertisement -

Atac de Buzău concluziona: ” Cu atât mai suspecte devin lucrurile dacă ţinem cont că, nu cu mult timp în urmă, Loredana Urse Duţă era datoare vândută la mai multe persoane, iar de când a devenit şefa de cabinet a preşedintelui Consiliului Judeţean, viaţa ei şi a soţului (foto) s-a schimbat radical.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img