spot_img
9.6 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăAnalizeCharles al III-lea îi ține în exil pe Harry și Meghan

Charles al III-lea îi ține în exil pe Harry și Meghan

-

Regele Charles al III-lea şi-a exprimat vineri, în prima sa alocuţiune televizată ca suveran, „dragostea” pentru fiul său Harry şi soţia Meghan, relatează agenţiile internaţionale de presă, dar nu îi reprimește în familia regală.

„Vreau de asemenea să-mi exprim dragostea pentru Harry şi Meghan în contextul în care ei continuă să-şi construiască viaţa în străinătate”, a spus suveranul, ale cărui relaţii cu fiul său mai mic s-au degradat foarte mult, potrivit presei britanice.

- Advertisement -

În acelaşi discurs, Charles le-a acordat vineri titlurile de prinţ şi prinţesă de Walles fiului său cel mare William şi nurorii sale Kate, dând mai departe titlurile pe care el şi răposata sa soţie Diana le-au deţinut. În mod normal Harry și Meghan trebuiau să primească celelalte titluri, dar nu le-au primit.

„Cu Catherine alături de el, noii noştri prinţ şi prinţesă de Walles vor continua să inspire şi să conducă conversaţiile naţionale, ajutând la aducerea celor marginali în centru, acolo unde pot primi un ajutor vital”, a spus Charles al III-lea.

- Advertisement -

Charles, care a devenit prinţ de Walles în 1958, a devenit în mod automat rege la moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, joi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img