spot_img
18.3 C
București
luni, martie 27, 2023
AcasăActualitateCENZURĂ PESEDISTĂ LA MEHEDINȚI: Finul lui Aladin Georgescu INTERZICE FLUX 24 din...

CENZURĂ PESEDISTĂ LA MEHEDINȚI: Finul lui Aladin Georgescu INTERZICE FLUX 24 din cauza relației PSD cu LGBT

-

Nicu Alexandru Cojocaru (FOTO DREAPTA), finul președintelui CJ Mehedinți, Aladin Georgescu (FOTO STÂNGA), și administratorul paginii Bună Ziua Mehedinți, ambii PSD, a hotărât fără nici o atenționare să suspende difuzarea articolelor FLUX 24, un agreement decis de comun acord de peste un an prin care pagina pe care o administrează difuza articolele publicate de trustul de presă FLUX 24 .

- Reclama -

Explicația lui Cojocaru a fost că FLUX 24 și FLUX 24 de Mehedinți îl atacă pe președintele PSD Marcel Ciolacu.

Supărarea lui Cojocaru, fost candidat PSD la Parlament, care însă nu a prins în final un post de deputat, a fost pe un articol publicat luni dimineață de FLUX 24 și FLUX 24 de Mehedinți despre duplicitatea liderului PSD Marcel Ciolacu și a europarlamentarilor PSD în privința LGBT.

FLUX 24 și edițiile sale locale publică articole critice despre toți liderii politici din România fără nici o discriminare, dar doar dacă avem argumente sau probe în sprijinul afirmațiilor noastre.

Articolul care a supărat: Ciolacu face cruci la mănăstiri, europarlamentarii PSD votează pentru Europa, zonă liberă pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, intersexuali și Queer

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img