spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriCelebrul Sandi Matei acuză diaspora după mitingul din 10 august

Celebrul Sandi Matei acuză diaspora după mitingul din 10 august

-

1k din Diaspora, 5k din țara,120k Bucuresti,=protestul Romanilor, nu o mai dati in lambada cu miscarea Diasporei, a scris pe facebook Sandu Matei, unul din liderii mişcării rezist. Matei a devenit celebru după ce a agresat un bătrân în Piaţa Victoriei.

Practic, Matei spune că numai 1000 de cetăţeni din diasporă ar fi fost la aşa-numitul miting al diasporei din 10 august.

Este foarte bine că Sandi A punctat la acest capitol. Mărturisesc totuși că mă așteptam să fi fost mai mulți din diaspora, măcar ceva mai mulți, a comentat un cetăţean.

Puteau să se deplaseze la București, într-adevăr, dar cei mai mulți dintre cei veniți în concediu au preferat familia lor mică, nu familia lor mare…, a susţinut un alt forumist.

Sandu Matei: Sa-ti fie rusine! Am crezut ca esti om integru si cu coloana! Pacalici politici ce sunteti! Vai de noi… Ati vrut prin protestul “DIASPOREI” sa dati lovitura de stat? Nu ati reusit? Vai de noi… Sa-ti fie rusine roman “made in China” ce esti! :((, a comentat altcineva.

1k din diaspora? Pai ziceau ca vin 1 milion și nu au venit nici 100 de mii….alta data sa nu mai promită, a afirmat ironic un alt comentator.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...