spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăFapt DiversCelebrul album "Lume albă" al trupei Sfinx, reeditat pentru prima oară pe...

Celebrul album „Lume albă” al trupei Sfinx, reeditat pentru prima oară pe CD, la 40 de ani de la apariție

-

Celebrul album al trupei Sfinx, „Lume albă”, apărut în 1975, va fi reeditat de Soft Record pentru prima oară pe CD, la 40 de ani de apariție.

- Reclama -

Potrivit unui comunicat Soft Records remis luni AGERPRES, pe noul album au fost adăugate, ca bonus, patru piese ale EP-ului apărut în 1974.

Cele 13 piese ale albumului, inclusiv piesele bonus, au fost remasterizate utilizând tehnica de ultimă generație, iar coperta a fost restaurată în cele mai fine detalii utilizând macheta grafică originală.

Ediția aniversară a albumului Sfinx — „Lume albă” este multiplicată pe numai 500 de CD-uri numerotate în formatul digipack 6 pagini.

Albumul va fi disponibil mai întâi online prin MyCD, astfel încât fanii să poată obține fără dificultate acest album aniversar începând de vineri (precomenzi).

Ulterior, în limita stocului disponibil, albumul va putea fi procurat prin rețelele de distribuție ale partenerilor Soft Records.

„Când spui Sfinx te gândești imediat la Dan Andrei Aldea. Iar ei, colaboratorii săi, nu se vor simți jigniți ci, dimpotrivă, onorați că au putut edifica împreună acest material discografic. Pentru că el este muzicianul rock și folk care a survolat granițele genurilor muzicale fără nici un efort, provocând admirația generală cu fiecare melodie, solo ori orchestrație. Considerat de mic un copil-minune al viorii, muzicianul a descoperit însă în adolescență chitara electrică, și prin ea genul rock care explodase în acei ani într-un fenomen greu de cuantificat și astăzi”, se arată în comunicatul citat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img