spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizeCelebra Ornela Muti la Moscova. Ce legături are acolo?

Celebra Ornela Muti la Moscova. Ce legături are acolo?

-

Vedeta filmelor „The Taming of the Shrew” și „Madly in Love” Ornella Muti (68 de ani) a vizitat din nou Rusia – de data aceasta cu un proiect teatral. 

Ornella Muti nu este un vizitator atât de rar în Rusia: se spune că are chiar și imobile în capitală. Cu toate acestea, evită cu delicatețe întrebările legate de vizitele sale, fie pentru a nu deranja fanii, fie din cauza realităților politice actuale.”

- Advertisement -

„Acum sunt aici pentru muncă, dar am venit și pentru dragoste, pentru a mă distra”, a recunoscut ea conform RIA Novosti.

Actrița și-a amintit de opereta „Palatul de cristal” de pe scena Palatului Kremlinului, unde a avut chiar șansa să vorbească rusă.”

- Advertisement -

„Din păcate, învățarea rusei progresează lent. Este o limbă dificilă. Dar continui. De îndată ce voi avea mai mult timp, voi putea să studiez mai intens, poate cu un profesor”, a promis ea.

Muti are rădăcini rusești: bunicii ei materni s-au mutat în Estonia din Sankt Petersburg. Mama ei i-a insuflat actriței dragostea pentru patria îndepărtată a strămoșilor ei: i-a cântat cântece rusești și a însoțit-o pe platourile de filmare ale filmului lui Grigory Chukhrai „Viața este frumoasă” în 1979.”

„A fost o altă Rusia atunci”, spune actrița. „Chiar mi-ar plăcea să lucrez din nou aici.”

Muti va juca in „Beethoven – viața eroică a unui geniu”, a cărei proiecții au loc la Palatul Tineretului din Moscova și la Teatrul Taganka.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img