spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăEconomieAgriculturaCele mai drastice controale din ultimii 10 ani în hotelurile din București

Cele mai drastice controale din ultimii 10 ani în hotelurile din București

-

Hotelurile din București trec la acest moment prin cele mai drastice controale din ultimii zece ani. Inspectori Atifraudă și cei responsabili cu regulile sanitar-veterinare, normele de securitate și combaterea muncii la „negru” controlează Marriott, Radisson, InterContinental, Sheraton, Hilton, Continental, Novotel, Ibis Parlament, Ibis Gara de Nord, Cișmigiu și alte hoteluri, transmite Profit.ro.

Un număr de 23 de hoteluri din centrul Capitalei au semnat cu Ministerul Afacerilor Externe un protocol în baza căruia vor asigura cazarea participanților la evenimentele găzduite de România în contexul preluării președinției UE. Aceste unități sunt acum verificate, alături însă de alte structuri de cazare care nu figurează pe listă.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/must-read/exclusiv-hotelurile-din-bucuresti-cele-mai-drastice-controale-din-ultimii-10-ani-antifrauda-umbla-cu-alti-inspectori-de-la-un-hotel-la-altul-18695145

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img