spot_img
29.1 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeCel mai cunoscut hair-stylist din Sibiu s-a SINUCIS

Cel mai cunoscut hair-stylist din Sibiu s-a SINUCIS

-

Unul din cei mai buni hair-stylişti din Sibiu a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa. Mihai Herlea s-a spânzurat, scrie Ora de Sibiu.

- Reclama -

„Nu pot sa cred și sunt șocat sa aflu ca Mihai-Ionel Herlea (Belle Michelle) nu mai este printre noi! Efectiv nu pot sa cred…… As vrea doar sa amintesc ca Mihai a fost primul și cel mai bun hair-stilist din Sibiu, ca a pregătit generații de noi hair-stiliști, ca a fost un om integru și ca merita sa ne amintim toți tot ce este mai frumos despre el! Dumnezeu sa-l odihneasca!”

Este doar unul dintre mesajele de pe pagina de Facebook a lui Mihai Herlea, care la 37 de ani și-a pus capăt zilelor. Mihai Herlea a fost găsit spânzurat în casă.”Sunt socat si imi pare rau Mihai-Ionel bunul meu prieten sper ca ti ai gasit linistea , nu te vom uita niciodata, CEL MAI BUN HAIRSTYLIST DIN SIBIU” este un alt mesaj de pe pagina de Facebook a hair stilistului. Din primele informații, Mihai Herla ar fi suferit o depresie.

Mihai Herlea a fost găsit spânzurat de către fratele său. Acesta ar mai fi avut și alte tentative de sinucidere, fiind internat voluntar la Spitalul de Psihiatrie pentru tratament împotriva unei depresii profunde de care suferea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...