AcasăAnalizeCei 2 vicepreședinți ai CJ Teleorman sunt PNL: Liberalii au majoritatea

Cei 2 vicepreședinți ai CJ Teleorman sunt PNL: Liberalii au majoritatea

-

În cadrul ședinței de vineri, 27 noiembrie, a Consiliului Județean Teleorman, au fost aleși, din rândul consilierilor județeni, cei doi vicepreședinți.

Liberalii Maria Stoian și Adrian Florescu sunt, începând de vineri, 27 noiembrie, noii vicepreședinți ai Consiliului județean Teleorman, obținând majoritatea de voturi, cu 17 voturi “pentru”.

În ciuda șicanelor și a tertipurilor pesediste folosite înainte de a începe procedura de vot, grupul PNL a demonstrat, încă o dată, că este unit și hotărât să pună la colț PSD-ul, acolo unde îi este locul, pentru binele și dezvoltarea județului Teleorman.

Consilierii județeni ai PNL își propun să promoveze și să susțină proiectele sustenabile și necesare dezvoltării județului Teleorman, în mod transparent, eficient și în folosul teleormănenilor, pentru că banii de la bugetul de stat destinați dezvoltării județului, nu vor mai satisface nevoile clientelismului politic care atâția ani a fost “hrănit” de PSD.

Alegerea celor doi consilieri județeni ai PNL în funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean, este dovada determinării grupului liberal de aleși județeni de a implementa în Teleorman programul de guvernare al PNL, în privința atragerii de investiții publice și a fondurilor europene în infrastructură, în diferite domenii de activitate, pentru crearea unor perspective economice atractive care să genereze locuri de muncă în acest județ și, implicit, să contribuie la creșterea nivelului de trai în Teleorman.

Biroul de Comunicare al PNL Teleorman

Material difuzat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL Teleorman. Cod AEP: 11200025

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...