spot_img
16.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAnalizeCecenia cere oprirea acțiunilor anti israeliene din Caucaz

Cecenia cere oprirea acțiunilor anti israeliene din Caucaz

-

În Caucazul de Nord, este necesară oprirea acțiunilor legate de conflictul din Israel, deoarece este imposibil să se proiecteze acțiunile conducerii israeliene asupra tuturor reprezentanților de naționalitate evreiască, a spus ministrul Politicii Naționale, Relații Externe, Presă și Informații al Ceceniei Akhmed Dudayev într-un canal de telegramă.

Potrivit lui, nu avem dreptul de a proiecta „acțiunile conducerii criminale a Israelului asupra tuturor evreilor”. El a subliniat că mulți evrei condamnă acțiunile Israelului. „Vedem mitinguri de multe mii în Statele Unite, Anglia, țări europene, unde zeci de mii de evrei merg la mitinguri în solidaritate cu poporul palestinian”, a subliniat el.

- Advertisement -

„Reprezentanții tuturor naționalităților au drepturi și libertăți egale în Rusia, <…> prin urmare, astfel de acțiuni provocatoare vor fi suprimate prin lege”, a conchis el.
Anterior, astfel de acțiuni au fost condamnate de Centrul de Coordonare a Musulmanilor din regiune. Centrul a spus că sprijină Palestina, dar a subliniat că musulmanii „nu pot fi de partea urii și intoleranței față de alte popoare și religii și nu ar trebui să cedeze în fața apelurilor false la violență”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img