spot_img
25.6 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăDezvaluiriCeaușeasca lui Cîțu: Banii partidului nu mai sunt acum la Orban, ci...

Ceaușeasca lui Cîțu: Banii partidului nu mai sunt acum la Orban, ci la Robert Sighiartău. Le-a interzis unor politicieni apropiați de Cîțu să mai vorbească cu anumiți reporteri

-

Documentul scurs de la Guvern a fost doar cireasa de pe tort pentru multi reporteri, in special, pentru cei acreditati la Guvern si la PNL. In trei luni de zile, jurnalistii au auzit si au primit din partea consilierei de stat pe probleme de comunicare a Guvernului urmatoarele:
– Banii partidului nu mai sunt acum la Orban, ci la Robert Sighiartau
– La solicitarea reporterilor care voiau sa stie la ce conferinte de judetene ajunge Citu, a facut un grup de whatsapp in care sa anunte programul politic. Nu se stie pe ce criterii i-a ales pe reporterii care sa aiba acces la agenda politica al lui Florin Citu, dar reporteri acreditati la PNL si la Guvern de la anumite trusturi nu aveau acces la asemenea informatii. Sau aveau, dar cand era prea tarziu.
– Cand i s-a cerut de catre un reporter sa fie introdus in acel grup, consiliera de stat a tinut sa-i precizeze ca i-a ascultat niste live-uri cu o zi inainte cu care nu fusese de acord. Era nemultumita ca reporterul nu numarase filialele detinute de Citu, la acel moment, precum numara Pristanda steagurile, scrie Cristoiu Blog.

- Reclama -

CE MAI SUSȚINE CRISTOIU BLOG:

– Le-a interzis unor politicieni apropiati de Citu sa mai vorbeasca cu anumiti reporteri. A impartit reporterii, la fel cum a facut si cu aproape toate trusturile de presa, intre reporteri pro-Citu si reporteri pro-Orban. Unul dintre politicienii care chiar au si ascultat-o vrea sa fie viitorul ministru de Finante si secretar general al PNL. Culmea, chiar parea unul dintre politicienii civilizati, cu mintea la el.
– Intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern, pe un alt reporter l-a intrerupt cand adresa o intrebare: de ce insisti pe o “non-stire”. Non-stirea era legata de cheltuielile cu campania de informare privind vaccinarea.
– Au fost reporteri care au fost dati la o parte de la microfon atunci cand adresau intrebari ministrilor
– A intrerupt si o conferinta de presa cu ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, care a fost intrebata despre campania de informare privind vaccinarea. De fata cu toata presa de la Guvern, ii spune ministrului Sanatatii sa raspunda ca sunt campanii diferite.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...