spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăDezvaluiriCeartă între Dragnea și Ciolacu după un chef la ziua unui pesedist

Ceartă între Dragnea și Ciolacu după un chef la ziua unui pesedist

-

Un scandal a avut loc în şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor. Potrivit unor informatii Digi24, Liviu Dragnea şi Marcel Ciolacu, deputat PSD, s-au certat în faţa colegilor.

A fost o discuție aprinsă între Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu în momentul în care ședința Biroului Permanent s-a încheiat. La discuție au asistat membrii Biroului Permanent de la toate partidele parlamentare.

- Advertisement -

Imediat ce s-a încheiat discuția privind ordinea de zi a Biroului Permanent, Liviu Dragnea s-a ridicat, și-a scos ochelarii, a mers către Marcel Ciolacu și i-a adresat câteva cuvinte cu o atitudine vizibil nervoasă. Sursele Digi24 infirmă că Dragnea și Ciolacu s-ar fi îmbrâncit. Liviu Dragnea a făcut câțiva pași către Marcel Ciolacu, acesta a dat înapoi și a părut ca o intimidare la adresa lui Marcel Ciolacu, potrivit unora dintre deputații prezenți. 

Nu s-au auzit toate cuvintele pe care și le-au spus cei doi, participanții au surprins doar frânturi de fraze.

- Advertisement -

Scoți și bagi deputați”, i-a spus Dragnea lui Ciolacu.

Discuția vine în condițiile în care Marcel Ciolacu nu mai este considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, ci mai degrabă al taberei care ar vrea ca șeful PSD să renunțe la funcția din partid.

Un alt motiv de supărare pentru Liviu Dragnea ar putea fi faptul că aseară, mai mulți parlamentari PSD au mers la o petrecere de ziua lui Gabriel Petrea, șeful Tineretului PSD, la care Dragnea nu a participat. Invitația la petrecere a fost lansată la grupul PSD din Camera Deputaților, într-un moment în care șeful PSD nu era prezent.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img