spot_img
27.4 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriCeartă Ciolacu Oprișan

Ceartă Ciolacu Oprișan

-

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, că a existat în şedinţa Comitetului Executiv al partidului o dispută între el Marian Oprişan. El a mai spus că Oprişan „are invidie pe judeţul Buzău pentru că are un scor electoral mai bun” decât Vrancea.

- Reclama -

„Cred că domnul Oprişan are un pic de invidie pe judeţul Buzău, pentru că a avut un scor electoral mult mai mare decât al dânsului şi i-am promis că în continuare vom avea acelaşi scor mult mai mare decât al dânsului. A fost o dispută între mine şi domnul Oprişan. I-am spus că mă tot invocă pentru că are această invidie personală. Să stea liniştit că nu plec şi o să am un scor mult mai bun decât dânsul”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă există posibilitatea să voteze alături de opoziţie legile importante, inclusiv o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, deputatul a negat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...