Ce vede Generalul Iliescu în spatele crizei coronavirusului

0
389

de general Dumitru Iliescu, fost șef SPP (preluare facebook)

M-am autoizolat! Asa mi-au recomandat prietenii, unii dintre ei medici, altii impatimiti ai internetului, si nici fetele si ginerii n-au facut exceptie.Grijulii cu totii, mai ales ca am trecut deja de 60 de ani, si, la ce ne-au servit prin toate mijloacele de comunicare guvernantii nostri, era firesc ca cei apropiati sa aiba o asemenea reactie. Le-am ascultat sfatul, si asa i-am linistit. M-am autoizolat! Nu asta si-au dorit cel mai mult autoritatile? Nu ne vor ei izolati, cu toate drepturile constitutionale suspendate? Ce drepturile omului, ce dreptul la libera exprimare, ce dreptul la aparare, cand putem fi condamnati mult mai simplu si mai usor? N-avem nevoie de avocati, de probe in aparare, de martori, intr-un cuvant de orice mijloace de proba, cand pot da sentintele de incatusare oricand si cum vor ei, dar mai ales cei care ii comanda din exterior si ne vor sclavi. Si fac toate astea fara sa ne anunte, fara sa motiveze de ce o fac, fara sa ne explice noile reguli si cum trebuie sa procedam. Nu spun ca situatia nu este grava, ca avem de-a face cu o pandemie cu efecte nebanuite, dezastruoase, asta a si impus instituirea starii de urgenta, find imperios necesar sa respectam indicatiile autoritatilor, restrictiile menite sa duca la incetinirea raspandirii virusului, dar nu s-a declansat al III-lea Razboi Mondial. Ne luptam cu un virus, nu cu rachetele nucleare, pierderile de vieti omenesti sunt tragice, chiar si o singura viata este deosebit de valoroasa si trebuie sa o aparam iar pierderea ei este profund regretabila, dar nu avem de-a face nici pe departe cu cele platite tribut pe timpul ultimei conflagratii mondiale. Atunci de ce se intampla asemenea lucruri? Pentru ca asa se doreste! Va puneti firesc intrebarea: de catre cine? Raspunsul este la fel de simplu: de catre cei care vor o noua ordine mondiala, de cei care doresc un nou sistem de valori, in care regulile si relatiile intre stapanii lumii si sclavii lor sa fie redefinite, sa le asigure dominatia globala, un control total asupra celor ce le devin vasali. Nu doresc sa va conving ca aceast virus a fost ” plantat” intentionat, cu un scop bine definit, eu va prezint doar aspectele semnificative, concluziile le veti trage voi, indiferent de certitudinile, sau incertitudinile mele.

Din modul in care se deruleaza evenimentele se desprinde pregnant ideea ca omenirea se afla in pragul unei noi ere, a unei noi epoci in evolutia sa. Prin ce va fi caracterizata aceasta noua era, care nu presupune neaparat o evolutie pozitiva raportata la aspiratiile majoritatii covarsitoare a populatiei Globului?Se va caracteriza, in mare parte, prin cele care le voi prezenta in continuare:

Suntem deja martorii distrugerii economiilor nationale si supunerii lor altor reguli economice, preluarea si subordonarea acestora de potentatii financiari mondiali, de economiile puternice la nivel global.Pentru a fi pe intelesul tuturor am sa va dau un exemplu mega-simplificat. Ganditi-va ca sunteti asociati intr-o societate comerciala cu inca doi indivizi care dispun de fonduri mult superioare voua si aveti 10% din partile sociale. La un moment dat, asociatii vostri decid sa majoreze capitalul social cu 200 milioane de lei. Ca sa va pastrati cota in societate trebuie sa depuneti 20 milioane de lei pentru majorarea capitalului socoal, dar nu aveti de unde. Atunci, veti ramane cu ce ati depus initial, dar veti avea sub 1% din partile sociale si asa sunteti marginalizati din toate punctele de vedere, incepand cu partile sociale si terminand cu profitul. Practic asociatii v-au luat toate drepturile. Este doar un exemplu simplificat, in realitate lucrurile fiind mult mai complexe si mai daunatoare, mai paguboase.

Ei nu isi fac probleme, au supotrul necesar pentru a putea renaste si domina lumea precum Pasarea Phoenix. Probleme vom avea noi, copiii si nepotii nostri care vom cunoaste cea mai dura forma de sclavie, desi va fi o sclavie moderna, total diferita de formele anterioare; Crearea unui haos general, amplificarea nemultumirii maselor si revolta lor impotriva guvernelor care sa duca la disolutia statelor, care sa le permita initiatorilor sa pescuiasca cu eficienta maxima in apele tulburi; Asistam deja la cea mai apriga actiune de suprimare a drepturilor si libertatilor democratice fundamentale, impunerea fortata fiecarui individ a unui nou sistem de valori, in care valoarea suprema nu va mai fi omul si tot ceea ce este legat de el, acesta fiind aruncat chiar pe ultimul palier al sistemului anterior mentionat. Utilizarea pe scara larga a inteligentei artificiale, dezvoltarea nanoroboticii si expansiunea fara precedent in Cyberspatiu, vor asigura suportul necesar pentru monitorizarea complexa a fiecarui individ, a valorilor pe care le impartaseste, a modului in care gandeste si actioneaza, asta in stransa conexiune cu monitorizarea activitatilor economice, a dependentelor, lacunelor si oportunitatilor de afaceri care pot fi speculate in interesul celor care promoveaza aceste actiuni de o asemenea anvergura.

Vor avea la dispozitie destule mijloace sa ne tina in frau, sa ne controleze numarul, diminuindu-l, sau sporindu-l, in functie de interesele lor; Nesiguranta, teama voit indusa, frica pentru viata proprie, dar si pentru a celor apropiati si dragi, generarea celei mai profunde crize alimentare pe care a cunoscut-o vreodata omenirea, reprezinta impulsul de declansare acelei mai mari migratii, fara precedent in istoria omenirii, migratie care a inceput deja si care justifica impunerea unei noi ordini sociale, economice si de putere mondiale; Daca va asteptati inca la unitate si solidaritate din partea structurilor politice, strategice si economice euroatlantice, inseamna ca visati in continuare. Uniunea Europeana si NATO, n-au reprezentat, nu reprezinta si nu vor reprezenta decat simple utopii, imbracate frumos de cei care si-au promovat interesele prin intermediul lor.Va spune asta unul dintre sustinatorii cei mai infocati ai accederii Romaniei in aceste structuri. Unitatea si solidaritatea a functionat doar atunci cand am fost de acord sa ne ia bogatiile, obiectivele economice, la preturi derizorii, cand aveau interesul sa promovam firmele lor in detrimentul celor chinezesti si rusesti. Actualul NATO, nu are decat un singur scop, acela ca Imperiul Unchiului Sam, sa-si extinda dominatia si sa ne vanda noua si celorlalti membri ai aliantei, produsele industriei lor de aparare, uneori depasite moral de multa vreme, dar pe sume colosale. Ati vazut, cumva, o structura europeana care sa aiba o actiune in favoarea Romaniei. Nu le-a interesat decat sa-si ia peschesul inainte de aderare, bogatiile si tributul dupa aceea.Cert este ca lumea se schimba si cu siguranta nu va mai arata asa cum suntem obisnuiti.Sunt multe de prezentat, ma opresc aici! Pe celelalte le voi aborda in postarile viitoare! Nu conteaza ce gandesc eu si nu trebuie sa va insusiti concluziile mele. Este bine sa va convingeti singuri si sa trageti propriile concluzii!Dormiti linistiti! Guvernantii vegheaza la interesele lor, iar voi sa fiti multumiti cand ii vedeti indestulati si fericiti! Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va apere de hienele acestui inceput de mileniu!Va urma