spot_img
13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăAnalizeCe SECRET ar fi dezvăluit Trump rușilor

Ce SECRET ar fi dezvăluit Trump rușilor

-

Postul de televiziune american NBC News a aflat detaliile discuțiilor președintelui SUA, Donald Trump, și ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov. Potrivit surselor, subiectul discuțiilor a vizat planurile teroriștilor din Statul Islamic de a organiza un atentat terorist la bortul unui avion de pasageri.

Întâlnirea lui Trump și Lavrov a avut loc săptămâna trecută, în Cabinetul Oval din Casa Albă. Ulterior, presa a anunțat că liderul american a dezvăluit diplomatului rus informații strict secrete care vizau activitatea ISIS.

- Advertisement -

Funcționarii americani afirmă că în cadrul întâlnirii dintre Trump cu Lavrov subiectul discuțiilor a fost Statul Islamic. În cadrul acestei întrevederi, președintele SUA ar fi dezvăluit informații despre planurile Statului Islamic de organizare a unui atentat terorist la bordul unui avion care urma să sosească în SUA.

Sursele postului de televiziune au declarat că teroriștii planifică să doboară unul din avioane cu ajutorul unei bombe plasate într-un notebook. Potrivit unor informații, sistemelor de verificare din aeroporturi ar putea să le scape un astfel de dispozitiv care ar urma să fie plasat într-un avion de pe cursa spre SUA. NBC News menționează că dezvăluirea acestei informații ar putea pune în pericol viața unui agent secret israelian care e infiltrat în rândurile ISIS și oferă informații Washingtonului despre planurile teroriștilor. Anterior presa a anunțat că SUA examinează posibilitatea interzicerii notebookurilor la bordul avioanelor care sosesc din Europa. Donald Trump a declarat că avea tot dreptul să dezvăluie rușilor o astfel de informație.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img