spot_img
27.3 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriCe se întâmplă cu unul din judecătorii din dosarul colonelului Dragomir

Ce se întâmplă cu unul din judecătorii din dosarul colonelului Dragomir

-

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 10 aprilie 2018 propunerea de delegare a judecatorului Ovidiu Nastase Richiteanu de la Curtea de Apel Bucuresti intr-o functie de conducere.

- Reclama -

Richiteanu este cel care, alaturi de judecatorul Ciprian Ghita, judeca dosarul colonelului Daniel Dragomir, aflat in faza de apel la CAB, dosar in care ofiterul SRI a fost trimis in judecata de DNA, dar achitat la fond pentru toate pretinsele acuzatii de coruptie pentru care a fost tinut in arest preventiv 192 de zile, primind in schimb o condamnare la 1 an cu suspendare pentru participatie improrie la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Astfel, in sedinta din 10 aprilie, CSM va lua in discutie “propunerea de delegare in functia de presedinte al Sectiei I penale a Curtii de Apel Bucuresti a domnului judecator OVIDIU RICHITEANU-NASTASE”. Richiteanu a pronuntat si decizia de achitare a fostilor sefi ai Federatiei Romane de Fotbal si Ligii Profesioniste de Fotbal, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir in dosarul in care DNA i-a trimis in judecata pentru abuz in serviciu, folosirea influentei ori autoritatii si sustragere de sub sechestru pentru dezafilierea Universitatii Craiova. Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au primit achitare pentru toate acuzatiile pe motiv ca fapta nu este prevazuta de legea penala si fapta nu exista. (preluare Monitorul Justiției)

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...