Ce mai face turnatorul lui Dorin Cocos, celebrul domn Stelu

0
1145

Omul de afaceri Gheorghe Stelian, zis Stelu, turnatorul lui Dorin Cocos si al altor fosti membri ANRP prospera. Pe data de 14 aprilie 2014, Primăria Constanţa a eliberat autorizaţia de construire nr. 433 pentru SC Steda Beach SRL firma lui Stelu, care intenţiona să ridice un imobil P+3-4 retras, cu funcţiunea complex hotelier şi alimentare publică. Zona vizată pentru această investiţie este staţiunea Mamaia, în apropierea hotelului Iaki a lui Gheorghe Hagi, scrie Ziua de Constanta.

Astfel, aici se vor amenaja un hotel, un restaurant P+3-4 E, spaţii verzi, alei auto şi pietonale, parcări, mobilier urban, panouri publicitare, corturi provizorii pentru diverse evenimente, construcţii şi instalaţii demontabile, locuri de joacă. Autorizaţia de construire a fost valabilă până la 14 aprilie 2015. Primăria Constanţa a eliberat recent Certificatul de Urbanism solicitat de Confort Urban pentru Steda Beach SRL. Obiectivul este amenajarea unei parcări, iar termenul de execuţie – 24 de luni.

Numele lui Stelian Gheorghe a fost vehiculat de ani de zile în peisajul select al marilor rechini imobiliari ai Capitalei. Tunul vieţii sale l-a dat când a reuşit să cumpere, în anul 2007, cu doar 100.000 de euro, drepturile litigioase asupra terenului de sub Circul de Stat Globus din Bucureşti, de la familia Tonolla.

Gheorghe Stelian, Alina Bica şi alte persoane au fost trimiși în judecată pentru păgubirea statului cu peste 62 de milioane de euro.