spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriCe mai face turnatorul lui Dorin Cocos, celebrul domn Stelu

Ce mai face turnatorul lui Dorin Cocos, celebrul domn Stelu

-

Omul de afaceri Gheorghe Stelian, zis Stelu, turnatorul lui Dorin Cocos si al altor fosti membri ANRP prospera. Pe data de 14 aprilie 2014, Primăria Constanţa a eliberat autorizaţia de construire nr. 433 pentru SC Steda Beach SRL firma lui Stelu, care intenţiona să ridice un imobil P+3-4 retras, cu funcţiunea complex hotelier şi alimentare publică. Zona vizată pentru această investiţie este staţiunea Mamaia, în apropierea hotelului Iaki a lui Gheorghe Hagi, scrie Ziua de Constanta.

Astfel, aici se vor amenaja un hotel, un restaurant P+3-4 E, spaţii verzi, alei auto şi pietonale, parcări, mobilier urban, panouri publicitare, corturi provizorii pentru diverse evenimente, construcţii şi instalaţii demontabile, locuri de joacă. Autorizaţia de construire a fost valabilă până la 14 aprilie 2015. Primăria Constanţa a eliberat recent Certificatul de Urbanism solicitat de Confort Urban pentru Steda Beach SRL. Obiectivul este amenajarea unei parcări, iar termenul de execuţie – 24 de luni.

- Advertisement -

Numele lui Stelian Gheorghe a fost vehiculat de ani de zile în peisajul select al marilor rechini imobiliari ai Capitalei. Tunul vieţii sale l-a dat când a reuşit să cumpere, în anul 2007, cu doar 100.000 de euro, drepturile litigioase asupra terenului de sub Circul de Stat Globus din Bucureşti, de la familia Tonolla.

- Advertisement -

Gheorghe Stelian, Alina Bica şi alte persoane au fost trimiși în judecată pentru păgubirea statului cu peste 62 de milioane de euro.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img