spot_img
1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023
AcasăPoliticaCe documente a predat AEP la DNA

Ce documente a predat AEP la DNA

-

Autoritatea Electorală Permanentă a transmis, luni, procurorilor anticorupţie mai multe documente solicitate de DNA în dosarul organizării alegerilor în secţiile de votare din străinătate, între acestea numărându-se şi corespondenţa intra şi interinstituţională privind votul din diaspora.

- Reclama -

Potrivit unui comunicat de presă al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), remis MEDIAFAX, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) au fost trimise documentele emise privind procesul de organizare şi desfăşurare în străinătate a alegerilor pentru preşedintele României din noiembrie 2014.

În plus, reprezentanţii AEP au mai transmis procurorilor şi corespondenţa intra şi interinstituţională privind procesul de organizare şi desfăşurare a alegerilor, dar şi toate documentele şi materialele aferente şedinţelor de lucru, intra şi interinstituţionale, privind procesul de organizare şi desfăşurare în străinătate a alegerilor pentru preşedintele României din acest an.

Până la acest moment, nicio persoană din conducerea Autorităţii Electorale Permanente nu a fost chemată la audieri în dosarul privind organizarea alegerilor în secţiile de votare din străinătate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img