spot_img
1.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăDezvaluiriCE ASCUND AUTORITĂȚILE ÎN SCANDALUL MIGRANȚILOR? 500 de refugiați DOAR la Mangalia,...

CE ASCUND AUTORITĂȚILE ÎN SCANDALUL MIGRANȚILOR? 500 de refugiați DOAR la Mangalia, 300 la Câmpulung

-

Autoritățile române se bâlbiie în scandalul primirii refugiaților. Inițial au vorbit de 1700 de migranți care vor primiți în România, în cele din urmă cifra a crescut conform deciziei JAI la aproape 7000, dar informațiile provenite din țară indică un număr mult mai mare de migranți care sunt asteptați în România.

Doar la Mangalia s-au cerut 500 de locuri pentru migranți, alți 260 vor ajunge în fostul Centru de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi din Câmpulung, alte 320 de locuri sunt oferite de Inspectoratul Şcolar Argeș.

CITIȚI ȘI:INFORMAȚIE EXPLOZIVĂ/ Ministrul austriac de interne afirmă că a TRIMIS 5000 de migranți în România și Bulgaria/ DE CE ASCUND AUTORITĂȚILE ROMÂNE ACESTE INFORMAȚII?

Ministerul de Interne a trimis  adrese tuturor primăriilor pentru oferirea de locuri de cazare. În cazul Mangaliei s-a specificat numărul solicitat, iar din informațiile FLUX 24 acest lucru s-a întâmplat în toate celelalte cazuri.

Peste 1000 de migranți doar în trei mici locații.

Și Primăria Constanța a confirmat că a primit o adresă de la Garda de Coastă prin Ministerul de Interne pentru găsirea de locuri de cazare, dar nu a specificat numărul.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a ţinut să precizeze că este vorba despre găsirea unei platforme betonate pe care să poată fi amenajate corturi, duşuri şi toalete ecologice pentru circa 400-500 de refugiaţi, conform Replica de Constanța.

Informațiile privind cazarea a cel puțin 1000 de refugiați doar la Constanța și Mangalia nemulțumesc operatorii de turism. Unul din aceștia a declarat pentru FLUX 24 că această situație ar putea descuraja turismul în zonă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img