CE ASCUND AUTORITĂȚILE ÎN SCANDALUL MIGRANȚILOR? 500 de refugiați DOAR la Mangalia, 300 la Câmpulung

0
1093

Autoritățile române se bâlbiie în scandalul primirii refugiaților. Inițial au vorbit de 1700 de migranți care vor primiți în România, în cele din urmă cifra a crescut conform deciziei JAI la aproape 7000, dar informațiile provenite din țară indică un număr mult mai mare de migranți care sunt asteptați în România.

Doar la Mangalia s-au cerut 500 de locuri pentru migranți, alți 260 vor ajunge în fostul Centru de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi din Câmpulung, alte 320 de locuri sunt oferite de Inspectoratul Şcolar Argeș.

CITIȚI ȘI:INFORMAȚIE EXPLOZIVĂ/ Ministrul austriac de interne afirmă că a TRIMIS 5000 de migranți în România și Bulgaria/ DE CE ASCUND AUTORITĂȚILE ROMÂNE ACESTE INFORMAȚII?

Ministerul de Interne a trimis  adrese tuturor primăriilor pentru oferirea de locuri de cazare. În cazul Mangaliei s-a specificat numărul solicitat, iar din informațiile FLUX 24 acest lucru s-a întâmplat în toate celelalte cazuri.

Peste 1000 de migranți doar în trei mici locații.

Și Primăria Constanța a confirmat că a primit o adresă de la Garda de Coastă prin Ministerul de Interne pentru găsirea de locuri de cazare, dar nu a specificat numărul.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a ţinut să precizeze că este vorba despre găsirea unei platforme betonate pe care să poată fi amenajate corturi, duşuri şi toalete ecologice pentru circa 400-500 de refugiaţi, conform Replica de Constanța.

Informațiile privind cazarea a cel puțin 1000 de refugiați doar la Constanța și Mangalia nemulțumesc operatorii de turism. Unul din aceștia a declarat pentru FLUX 24 că această situație ar putea descuraja turismul în zonă.