spot_img
25.6 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăGabriela HorgaCe a decis cea mai puternică filială din PNL în războiul care...

Ce a decis cea mai puternică filială din PNL în războiul care macină partidul

-

Conducerea județeană a #PNLGiurgiu a votat în unanimitate ambele moțiuni – “PNL-Forța Dreptei”, depusă de președintele PNL, Ludovic Orban și ”România liberală”, depusă de premierul Florin Cîțu – pentru a putea fi prezentate și votate în cadrul Congresului PNL din 25 septembrie.Potrivit statutului PNL, un proiect de moțiune devine moțiune acceptată ce se dezbate în congres dacă întrunește susținerea a cel puțin zece conduceri județene, a anunțat deputata PNL de Giurgiu Gabriela Horga.

- Reclama -

Conducerea județeană nu poate da mandat imperativ delegaților la congres pentru a vota sau nu o anumită moțiune. Cei care au dreptul să hotărască viitorul PNL sunt membrii din organizațiile de bază.  Respectând spiritul democratic și statutul partidului, președintele #PNLGiurgiuDan Motreanu, a anunțat că fiecare dintre delegații organizației Giurgiu la Congresul din 25 septembrie va vota aşa cum îi dictează conştiinţa: “Las la opţiunea fiecărui delegat de a alege aşa cum îi dictează conştiinţa şi cum înţelege el că trebuie să fie condus Partidul Naţional Liberal”. Ne dorim o competiție onestă, bazată pe principii, la finalul căreia PNL să fie un partid mai puternic. Principalul obiectiv al PNL este îndeplinirea promisiunilor pe care le-am făcut cetățenilor în campania electorală. 
Avem angajamente luate în fața românilor și trebuie să păstrăm respectul oamenilor, să le spunem adevărul, să nu le spunem că albul este negru sau că negrul este alb. Suntem într-o criză politică și, pentru a ne realiza program, mai spune Horga.

PNL Giurgiu este filiala cu cel mai scor obținut la precedentele alegeri.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...