spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăPoliticaCazanciuc (PSD): Guvernul PNL şi preşedintele Iohannis nu sunt în stare să...

Cazanciuc (PSD): Guvernul PNL şi preşedintele Iohannis nu sunt în stare să vină cu un program economic clar, care să scoată România din criză. În loc de un plan care să ajute românii, care nu mai au bani că au stat acasă, am auzit aceleaşi ameninţări ca în starea de urgenţă. În loc de facilităţi fiscale sau credite pentru firmele româneşti, am auzit noi amenzi, interdicţii şi restricţii care ni le aplică Guvernul Iohannis

-

Senatorul PSD Robert Cazanciuc spune că România a ajuns să fie condusă de un om cu porniri dictatoriale, precizând că este momentul ca preşedintele Klaus Iohannis să nu mai aibă apariţii de la Palatul Cotroceni deoarece poziţiile sale nu sunt ale şefului statului, ci trebuie să meargă la Guvern sau la PNL, transmite news.ro.

- Reclama -

„După şase luni de zile de când Guvernul lui Iohannis este la putere, am auzit aceeaşi placă obosită că PSD este de vină. Şi asta pentru că atât Guvernul PNL şi preşedintele Iohannis nu sunt în stare să vină cu un program economic clar, care să scoată România din criză. În loc de un plan care să ajute românii, care nu mai au bani că au stat acasă, am auzit aceleaşi ameninţări ca în starea de urgenţă. În loc de facilităţi fiscale sau credite pentru firmele româneşti, am auzit noi amenzi, interdicţii şi restricţii care ni le aplică Guvernul Iohannis. Cu alte cuvinte, am ajuns să fim conduşi de un om cu porniri dictatoriale. Ne-am săturat să ne tot certaţi, domnule Iohannis şi să nu fiţi în stare să veniţi cu soluţii. De două luni de zile auzim de la Cotroceni şi de la Guvernul PNL vom face, vom analiza, vor veni investiţii, vom reporni. Ne-am săturat de sfaturi şi promisiuni. Vrem să vedem un plan de redresare a economiei româneşti”, a afirmat Cazanciuc.  

El crede că Iohannis nu trebuie să mai aibă apariţii de la Palatul Cotroceni pentru că poziţiile sale nu sunt ale preşedintelui României, ci să meargă la Guvern sau la PNL. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...